Totaal aantal pageviews

dinsdag 3 juni 2014

Ging er een weekje tussen uit en kwam terug met een dikke bronchit


Vorige week maandag trok ik er vanaf s'avonds een weekje tussen uit samen met mijn dochter, mijn ouders en m'n zus en haar vriend (mijn wederhelft moest werken tot woensdag en kwam donderdag terug op).

We trokken naar een van de huisjes van Roompot te Cadzand bad.  Echt wel de moeite die huisjes, een ware aanrader (zeker groot genoeg en proper en een leuke tuin).  Dit was ons huisje waar we een weekje verbleven.Spijtig genoeg was het weer ons de eerste 2 dagen niet zo goed gezind, maar ik had mij goed voorzien en mijn stikmachien en wat stofjes mee genomen.

Dag 1 kroop ik in de voormiddag dan maar achter mijn machien en maakte het cadeautje voor onze meid haar Juf voor het einde van het schooljaar.Ook begon ik aan geheim project 2 en 3... 


In de namiddag gingen we de buurt verkennen en even rondwandelen op het strand totdat de regenwolken terug daar waren om ons toch een beetje nat te maken.


En aten we Poffertjes gemaakt door Nonkel Bart (lekker dat die waren)

  

Dag 2 was het weder ons al een beetje beter gezind in de voormiddag kroop ik nog even achter mijn stikmachien terwijl de rest ging wandelen en in de namiddag gingen we zelf naar het strand en daar werd het ook nog aangenaam warmer :)

Dag 3 ontmoetten we Koos Konijn
En vanaf dag 4 ging het met mij bergaf en werd ik ziek, veel bewegen werd er door mezelf niet meer gedaan, buiten zetel hangen en boek lezen.

Dag 5 stak ik bijna heel de dag in mijn bed en dag 6 kwamen we s'morgens terug naar huis om dat ik mij echte belabberd voelde om nog een dag langer weg te blijven.

Maandag ging ik naar de dokter en als verdict kreeg ik: een zware brochit :(

Dus als u iets hoort blaffen, het is niet uw hond maar ik...

5 opmerkingen:

 1. Jammer dat je er niet ten volle hebt kunnen van genieten..
  alvast veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is zeker jammer van een week welverdiende rust!
  Hopelijk knap je snel weer op.
  Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer voor jou op het laatst. Het lijkt me een leuke plaats om vakantie te vieren. Leuke foto, die van het meisje in roze vest met zee op achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen