Totaal aantal pageviews

dinsdag 8 september 2015

Wiske II

Sinds 2 school jaren  doet dochterlief aan kleuter turnen bij TK Werchter (de club deed vorig jaar mee aan Belgium's Got Talent).
Thuis stond ze vaak op haar hoofd tegen de muur, in de zetel... , radslag overal waar ze kwam, zot word ik ervan....  totdat ze vorig jaar met het optreden van de turnclub een papier mee kreeg dat ze uitgekozen werd om te gaan testen voor het Beloften turnen.

Na enig overleg met haar (want ze moest dan haar dansen laten vallen)en hubby, besliste ze dat ze er naartoe wou gaan samen met haar vriendinnetje.

Eind Augustus kregen wij een mailtje dat ze geselecteerd was om te komen turnen bij de Beloften en dit wel 3 dagen per week....  dochterlief sprong een gat in de lucht tot ze tot het besef kwam: "en mijn vriendinnetje mama"?

Ik belde naar de mama van haar vriendin, maar die wist nog van niets.... dus stuurde ik een mailtje terug naar de turnclub of ze meer duidelijkheid konden geven.... even later viel er het antwoord in mijn mailbox: dat vriendinnetje niet geselecteerd was..... Hoe vertel je dit aan je kind.....  dochterlief heeft zeker 1/2 u niet tegen mij willen spreken, totdat ze tot het besef kwam: "ik zie haar toch nog elke dag op school hé mama".    Ik vroeg de club ook haar vriendinnetje in te lichten, want ik kreeg dit niet over mijn hart het hen mee te delen (wat ook mijn taak niet is nl.).  Maar ik heb een klein hartje en zo'n dingen vallen mij moeilijk.

Het moest duidelijk even bezinken, de voorbij week was een zware week voor haar, maar we zijn er door en de routine gaat in voege.

Mama kon op shop tocht, want natuurlijk had kind een turn pakje, training enz. nodig, dus trok ik naar Decatlon waar we onze keuze vonden.

Een ding had ik over het hoofd gezien: de sporttas.....  dochterlief keek me vertederd aan, we kropen in mijn stoffenkast en ik begon eraan.

Het onderste stuk (bodem) van de tas maakte ik in leder, vuil- en waterproef.

Stof: Stoffenspektakel
Patroon: Wiske II uit Mijn TasEen paar foto's van mijn meisje in actie konden natuurlijk niet ontbreken6 opmerkingen:

 1. Zeer mooi!! En proficiat aan de dochter, wel jammer voor het vriendinnetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! En nu een candy dress? 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie tas, voor alle train momenten!
  Lastig als de een wel mag en de ander niet....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow ik bewonder echt mensen die zelf dingen kunnen maken!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amai dat is echt een toffe tas voor je meisje!!

  BeantwoordenVerwijderen