Totaal aantal pageviews

vrijdag 15 januari 2016

Welkom op de wereld kleine Elise....


Een van mijn "oude" jeugdvriendinnen (we woonden in dezelfde wijk)  kreeg een kindje... dus vroeg ze lief of ik voor haar geen verzorgingstas en verzorgingsmatje (dit maakte ik aan de hand van een voorbeeldje dat ze bij had van haar pop toen ze zelf klein was) wou maken.  Ze was uitgerekend voor Kerstmis, maar ging vol spanning een paar dagen over tijd.Op 4 januari rond 23 u zag het meisje het 1e levenslicht.... 10 dagen over tijd en dan nog met een spoedkeizersnede....

Ondertussen is het meisje al bijna 1 weekje oud en ging ik afgelopen donderdag op babybezoek... een schatje van een kind, zo mooi ....  ja, af en toe kriebelt het bij mij ook nog wel eens... alhoewel er geen kindje meer bij komt bij ons... schattige babytjes doen me nog steeds iets.

De verzorgingstas en verzorgingsmatje bezorgde ik al eerder, daar de kersverse mama dit mee naar het ziekenhuis wou nemen.Als cadeautje maakte ik een bijpassend dekentje, een pamperzakje en nog 2 extra An-Tasjes om kleine spulletjes zoals fopspeen in op te bergen en kocht ik de allerschattigste babypantoffeltjes (waarvan ik spijtig genoeg een foto vergeten te  nemen ben).De mama van de spruit stuurde mij een totaal foto door... en ik durf best zeggen: ik ben toch een beetje fier dat zij zo blij is met dit alles :)
Groei goed kleine Elise...... zodat je een even leuke vriendin wordt voor je vriendjes als jouw mama voor mij 6 opmerkingen:

  1. Ooh... Elise en de mama vinden het geweldig lief dat we zo 'n mooie complimentjes krijgen! En we zijn echt suuuuuuuper blij met het fantastische setje made by 'onze' Mamacin! We gaan hier nog lang van genieten! :-) Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waw, dit is echt een pracht cadeau! En ik durf er mijn kop op verwedden dat het allemaal tot in de puntjes is afgewerkt! Mama en Elise zullen zeker blij zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw wat mooi gemaakt!! Prachtig cadeau voor een nieuwe mama ☺

    BeantwoordenVerwijderen