Totaal aantal pageviews

zaterdag 22 oktober 2016

In sweatermodus


Ik kon het mij niet laten het leuke couponnetje te laten liggen voor dochterlief, want sweaters, die heb je toch nooit genoeg voor je kind...  elke keer ze van school komen zijn ze besmost, vuil aan de armen met stift, lijm enz....  en gaan ze het wasmachine in.

Nu de koudere dagen er aan komen kan kindlief niet meer zonder.... en tegenwoordig is ze fan... dus waarom dan ook niet  :)   Tegenwoordig geraken ze zelfs niet meer gestreken in haar kast (of komt dat doordat de strijk wel eens blijft staan en kindlief dan een sweater nodig heeft???)


Ik verlengde deze keer het patroon wel met 5 cm zodat het een beetje "op de groei" is.  En koos voor effen grijze mouwen om de sweater niet te druk, maar toch meisjesachtig te laten lijken.


Ik sukkelde wel even met de bovenkant (witte boord) van de sweater, door onoplettendheid nam ik dat patroondeel dubbel, waardoor hij veel te groot was en niet om te aanzien... na veel lastig zijn op mezelf, tornde ik hem eraf (zonder de stof te beschadigen want ik had hem al overlockt en vastgestikt) en naaide er een nieuwe aan die ik iets breder maakte dan het originele patroon.

Mijn stoere meid was er alvast blij mee en deed hem dadelijk aan om te gaan trainen.En neen, ze staat niet in haar blote kont, maar heeft er haar Acro shortje onderaan ;)

Ideale sweater om op te warmen tijdens de training, vindt je niet?


Bedrukte stof: coupon van de vrijdagmarkt in Maastricht
Grijze stof: Het Vlijtig Bijtje
Patroon: Ottobre lente 2014
1 opmerking:

  1. Leuke sweater! En je hebt gelijk: met de winter in aantocht kan je nooit teveel sweaters hebben!

    BeantwoordenVerwijderen