Totaal aantal pageviews

vrijdag 7 april 2017

Blogtour: de Mairena portefeuille van Mai Designs


Sabrina van Doesburg van Mai Designs deed begin Februari een oproep.  Ze zocht testers voor haar nieuwe patroon nl. de Mairena Portefeuille.
Daar ik een "kleine" voorkeur heb voor het maken van wallets, tassen enz... gaf ik mij zonder na te denken dadelijk op... want ja, iets testen... dat is toch een leuke uitdaging, niet?


Na het testen ging er een blogtour van start die nu maandag begon en 2 weken zal duren


Volgende dames doen mee tijdens de blogtour: 
Neem gerust een kijkje op hun blog om te zien welk moois zij maakten:Wilwarin Couture


Xenium 

Een dagje verlof gaf mij de tijd het patroontje te testen tijdens een leuke naaidate met mijn vriendin.

De portefeuille is zeer ideaal voor een kleine handtas, waar je zowel je kaarten, kleingeld als briefjes in kwijt kunt.  Ook duidelijk geschikt als kinderportefeuille of zelf als mannenportefeuille kan hij dienst doen...Het zakje voor de "kleine centjes", kan je op 3 manieren afwerken (nl. met rits, velcro of kam snap), ik ging voor de ritsversie.

Om het nieuwe patroon te vieren geeft Sabrina van Mai Designs op 16 april een compleet patroon pakket weg waarmee je de portefeuille zelf kunt maken :)

Daarbij geeft ze nog 1 meter stof van deze stekelige cactusjes weg die groot genoeg is om heel het kidsp@kket te maken ... want de portefeuille is het 4e deel van een serie.


Inclusief 1 meter van deze Stekelige cactusjes <3 

Dit stofje wordt gesponserd door: Lies van de stoffenwinkel Le Petit Lapin Rouge 


Willen jullie graag dit leuke patroontje en stof winnen?  

Ga dan snel naar de blog van Mai Designs voor verder info....  ik wens u alvast succes.Indien je het patroontje nu al wil aankopen:  Het losse patroon kost 5,50 Euro in PDF formaat, maar tijdens de blogtour kan je het aankopen voor slechts 4,50 Euro.


HIER op de blog van Mai Designs vindt u er meer informatie over.Allen daarheen....


Sabrina, bedankt dat ik dit leuks mocht testen en deel mocht uitmaken van de blogtour... ik vond het alvast een leuk projectje waar er nog vele van zullen volgen 9 opmerkingen: