Totaal aantal pageviews

woensdag 9 juli 2014

Lotta Lady n°9 ging naar Muizen


Dat één van mijn vriendinnen zot is van mijn creaties wist ik al langer, en zeker van mijn Bags.  Dus had ze er graag 2 besteld: eentje voor de zomer en eentje voor de winter.

Een tijdje geleden kwam ze dan ook stofjes kiezen uit mijn goed aangevulde stoffenkast en vorige week begon ik er aan.  De zomerversie is ondertussen klaar (zoals belooft aan haar).  Ik paste het voorpand een beetje aan (uit ondervinding), 2 voor zakken ipv 1.... en als verrassing maakte ik bijpassende oorbellen.

Ik stuurde een berichtje naar mijn vriendin om te zeggen dat haar Zomerbag klaar was en 2 uurtjes later stond ze voor mijn deur...   Dochterlief verklapte al direct de surprise... en mijn vriendin haar ogen blonken van ongeduld.... veel plezier ermee Karen xxx

Daar  het buiten geen fotoweer is maakte ik een paar foto's op/aan de moto van ventlief die morgen de deur uitgaat... (kwestie van afscheid te nemen).
De surprise:

6 opmerkingen:

  1. Ook nadat Anne-Fleur haar enthousiasme niet kon houden en de verrassing verklapte bij het toekomen, zijn de oorbelleks nog steeds een fijne surprise bij de geweldig mooie bag! Dank u meideke, ga der zeker mee pronken! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel mooi en ook de oorbellekes zijn super

    BeantwoordenVerwijderen
  3. o zeg muizen daar woon ik ook, kom die zak nu is, niet in mijn brievenbus vliegen, zo mooie weeeeeeeeeeeeeeerallllllllllllllllllllll ik ben jaloers .......................

    BeantwoordenVerwijderen