Totaal aantal pageviews

woensdag 29 januari 2014

Schouderlast....


Yep, ik heb schouderlast... al een paar maanden nu.  Ik zit met een goei ontsteking zowel langs de zijkant als achteraan op m'n schouder dat dan nog eens uitstraalt naar mijn nek.  Voor de moment mag ik van de Osteophaat mijn arm en hand niet hoger rijken dan m'n schouder... wat het voor mij heel lastig maakt want het is mijn rechterkant en laat het nu juist deze kant zijn die ik het meest gebruik :(

De ene dag is het beter, de andere dag heb ik verschrikkelijke pijn... 18 x moet ik naar de Osteophaat gaan, hopelijk is het daarna beter.... 

Ondertussen ligt de Lady Lotta Bag te wachten op haar afwerking, maar echt, het lukt mij voor de moment niet om mij te motiveren om achter mijn machien te kruipen... de pijn is de laatste dagen weer te erg.

Dus jullie zullen nog even moeten afwachten voordat ik haar kan showen ;)


Natuurlijk wou ik jullie niet weerhouden van een blogberichtje.... dus ik dacht: waarom niet even jullie laten binnen gluren in mijn stoffenkast.... (de laatste tijd hebben veel mensen ons al laten mee kijken in de hunne, wat hadden zij een mooie stoffencollectie.)Mijn stoffenkast en eronder mijn fournituren (ik ben zot van glazen potten, valt het op?)Mijn knopendoosDe ritsendoosEn mijn vriendin al 3 jaar...Hoe ziet jullie stoffenkast er uit, waar houden jullie je fournituren in bij en op welk machien stik jij????
5 opmerkingen:

 1. oei dat is geen goed nieuws hoor. hopelijk ben je snel van de pijn verlost en kan je terug met je vriendin aan de slag. Mooi voorraadje stofjes.Ik heb er nog niet zoveel hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil ook zo'n kast!! Bij mij zit mijn voorraad in lelijke platieken boxen, bij gebrek aan een kast dus :-( . En die glazen potjes met je fournituren zien er ook leuk uit!! Lijkt een beetje op een snoepjes winkel!!
  Ik heb gelukkig wel een heel mooie naaidoos en tinnen blikken voor mijn spulletjes, dat compenseert het gebrek aan de kast :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Cindy,

  per hoeveel meter koop jij een leuk stofje? bij mij lijkt het altijd zo snel op te zijn... hetzelfde met paspel, per hoeveel meter koopt men dit, of best enkel per project aankopen?
  Proficiat met je schatkist... euh kast! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dag Ingeling,
   Ik koop meestal per 1/2 meter of meter, afhankelijk voor wat ik het wil gebruiken (meestal heb ik al een projectje in mijn hoofd, maar vaak wordt het niet afgewerkt.). Als ik groter stukken nodig heb koop ik die stof op het moment zelf.
   Voor paspel koop ik meestal 4 à 5 meter (kost niets), of ik maak ze zelf

   Verwijderen