Totaal aantal pageviews

vrijdag 16 januari 2015

Driehoeksverhouding....


Voor ik u een foto laat zien van mijn laatste naaisel van gisteren op een leuke Naaikaffee avond wil ik jullie toch even mijn naaiplaats laten zien in december/januari... toch zaaalig met die lichtjes van de kerstboom... echt genieten


Dit wagentje kocht ik met centjes die ik met kerstmis gekregen had, praktisch om al mijn naaispulletjes in op te bergen, het stond al lang op mijn "to have" lijstje.Gisterenavond was het Naaikaffee tijd (een plaats waar ik toch graag 1x per maand vertroef).

Ik nam het boek "Zo geknipt 2" even ter hand en besliste een projectje voor mezelf te maken.

Ik koos voor de driekhoeksverhouding.  Waarom dit zo een rare naam draagt... geen flauw idee.... maar het eindontwerp mocht er wel zijn.  Wie mist er nu geen draagbaar zakje in zijn handtas?   Handig toch :)

Dit kleine piramide rits tasje maakte ik even tussendoor voor een vriendin.  

Handig voor haar kleine centjes in op te bergen.  En een super leuk, snel klaar projectje (hiervan zullen er zeker nog volgen). Het heeft toch wel iets schattigs, niet?
2 opmerkingen:

  1. Mooi! Nu ben ik benieuwd waar je het wagentje kocht. Lijkt ideaal voor hier ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi je driehoeksverhouding zakje. Je ritstasje mag ook gezien worden. Je karretje dar heb ik ook al een paar keer aan gedacht om het te kopen maar ik vrees dat ik er de plaats nu niet voor heb.Maar het zou kunnen bij mijn volgende bezoek in ikea dat ik me toch ga laten gaan.We zullen zien

    BeantwoordenVerwijderen