Totaal aantal pageviews

dinsdag 5 mei 2015

Een Flamingootje als afsluiter van de Blogtoer


Misschien herinneren jullie zich nog wel dat ik mee deed aan de blogtour die Jelle van Babarum organiseerde in november en december vorig jaar?

Ik fris even uw geheugen op: deze en deze waren toen mijn creaties voor de blogtour in december.

Eind januari gingen wij op secret blogtour waar u hier meer over kon lezen.

Jelle wist toen te vertellen dat ze een wedstrijdje wou organiseren onder ons... en ja, daar waren we wel voor te vinden.

We konden kiezen uit 2 stofjes: een stofje van Camelot (waar jullie op andere blogs binnenkort meer over kunnen lezen), of het 2e stofje: nl. De Flamingo's van Free Spirit waar mijn keuze naar uit ging.

2 weken geleden ontving ik mijn stofje... maar ik verschoot van de felheid in kleur.... dagen heb ik het stofje in mijn handen gehad.... ik wist het gewoon niet... het enige wat ik wist... dit wordt iets voor dochterlief.

De druk lag redelijk hoog... want er waren ook nog 2 verjaardagsfeestjes in de voorbereiding (dochterlief werd nl. 6 jaar op 2 mei en dit wordt ook nog eens gevierd met 2 feestjes).


Opeens ging mijn licht aan: waarom geen leuk simpel rokje dat het stofje mooi laat wezen met een paspelletje onderaan?  Misschien geschikt als verjaardagsrokje?

Ik mat dochter haar maten op, toch ging ik ergens de mist in... want het rokje bleek wat lang te zijn (kan ze natuurlijk volgend jaar dus ook nog aan, want dikker worden doet ze niet echt).

Aanschouw:
Natuurlijk geen wedstrijd zonder stemming.... vindt u mijn rokje best aardig, kan het jou wel bekoren en breng je graag je stem uit?

Dat kan dan hier  :)

Wij zullen u dankbaar zijn

Onder al de stemmers geef Jelle ook nog een cadeaubon weg... ik zou zeggen: ga ervoor :)


Vinden jullie het stofje ook de moeite?  Het is nog steeds te koop bij Babarum en vindt u hier5 opmerkingen: