Totaal aantal pageviews

vrijdag 8 mei 2015

MamaCin loves Vintage Handbag Donna


Ergens in Februari nam ik een abonnement op de Vintage Collection van Swoon Patterns.  (het bevat 12 maand lang elke maand een leuk vintage patroon van een tas).

Toen in Maart de 1e tas uit kwam was ik er dadelijk helemaal weg van, maar andere creaties zorgden ervoor dat de tijd nog even ontbrak om er direct aan te beginnen.....  


Even iets meer over dit schattig tasje:


Donna Vintage Handbag

De eerste vintage patroon uitgebracht in de Swoon Vintage Collection, Donna is een kleine jaren 60 geïnspireerde handtas. Ze heeft een leuke buitenzak, binnenzak met ritssluiting en handgrepen perfect voor het dragen in de holte van de elleboog, Jackie O stijl.

Ik paste zelf de ritskant wat aan,  wat het produceren ervan iets makkelijker maakte en binnenin koos ik voor 4 kleine zij zakjes ipv eentje met een rits.
Een tijdje geleden won ik een leuk stofje van Petit Pan met een tassen wedstrijd bij de Stoffemiekes waar ik aan mee deed... het stofje stak al lang mijn ogen uit en was ideaal voor dit projectje.
Dit was mijn resultaat...


Ja hoor, ik ben alvast blij met het resultaat... en de volgende stofjes liggen ook al klaar :)  nu alleen nog tijd vinden ervoor.


Bent u ook zo gebeten door tassen en heeft u graag ook zo een abonnement, hier kan u deze aankopen...  het is zeker een aanrader :)


Al benieuwd naar tas 2?  Binnenkort meer hierover En, stemt u nog graag op mijn collega naaisters of op mijn creatie? 

De wedstrijd bij Babarum loopt nog tot nu zondag 23u59.  Stemmen kan u hier.  Wij zullen u eeuwig dankbaar zijn :)

2 opmerkingen: