Totaal aantal pageviews

zaterdag 13 juni 2015

Schattige appelzakjes...


Dochter lief is zot van appels... je zou het best verslaafd kunnen noemen... per dag minstens 2... als ze zou mogen zelfs 3.  Al vind ik dat ze ook ander fruit moet eten, wat ze ook wel doet hoor :)

Nu, met zo'n warme dagen een appel in stukjes mee geven... die komt spijtig genoeg soms toch terug mee naar huis met het nodige gezaag erbij: mama, hij was niet meer lekker.... hij ziet bruin, enz...  en ik wil nu een andere....  resultaat: appel 1 vuilbak in.

Daar ze binnen 2 maand naar het 1e leerjaar gaat vind ik persoonlijk dat ze té groot wordt om nog een appel in stukjes te eten.... ze knabbelt er thuis ook zo aan, dus waarom niet op school, en dan wordt hij tenminste niet bruin meer.

Nu, een appeldoosje waar een grote appel inpast hebben wij niet, maar ik vond wel een leuke beschrijving van een appelzakje bij Hilde@Home.

Ik liet ons meis 2 leuke Petit Pan stofjes uitkiezen en trok voorbije donderdag naar het Naaikaffee, mijn favoriete stekje 1x per maand, en werkte 2 zakjes af in het leuke gezelschap van evi die ijverig bezig was aan een leuk Jufcadeau.


Schattig niet?

Ik overweeg zelfs eentje voor mezelf te maken, misschien neem ik dan ook wel eens meer een lekkere appel mee naar het werk.


Voor ieder die ook zo een leuk zakje wil maken: de beschrijving vindt u hier

Veel plezier ermee...
7 opmerkingen:

 1. ja, idd appels zijn vlug gekneusd in die boekentas!
  Fruit eten is gezond & nu nog leuker ook met zo'n leuk appelzakje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil die al zo lang eens maken, ze zien er altijd zo schattig uit. En al helemaal in zo'n mooie PP-stofjes. Superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja inderdaad schattig en nodigt uit om zeker van jouw appeltje te eten wanneer ie zo mooi verpakt is.
  Lieve groetjes,
  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is echt wel een appel in stijl meenemen! Heel erg mooi en praktisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze koos mooie stofjes uit, uw dametje heeft smaak. ;-)
  De appels die wij bij de boer kopen, geraken inderdaad niet in die appeldoosjes...

  BeantwoordenVerwijderen