Totaal aantal pageviews

dinsdag 2 juni 2015

Of ik nog eens een Lotta kon maken...


2 huizen verder woont een lieve oude buurvrouw, en laat ze nu ook super zijn voor ons meis.

Nu, binnen een dikke maand gaat ze op reis met het vliegtuig, en een leuke tas om mee te nemen op het vliegtuig zag ze wel zitten..... of ik eentje wilde maken?

Ze koos een mooi bloemen stofje uit mijn collectie stofjes (want zelf kiezen voor een vrouw in de tachtig vind ik persoonlijk toch wel moeilijk), en ik begon aan m'n 18e Lotta...  Binnenin voorzag ik de Bag met 4 zij zakken zodat ze plaats had voor haar bril, reispas en kleine spulletjes.


Veel plezier op vakantie lieve buurvrouw xxx


Van dit stof bleef nog een restje over, te mooi om weg te gooien.  Voor de mama van het vriendinnetje van ons meis maakte ik een toiletzakje als cadeautje (omdat ze elke woensdag tussen 11u30 en 13u30 voor ons meis zorgde voordat ze naar de dansles ging, want ja, ik werk nog altijd full-time).10 opmerkingen:

 1. Amai, daar zullen die dames content mee zijn! Mooie stof, héél mooie tassen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Wat lief van jou, daar zullen ze wel blij mee zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag al heel wat van je vorige tassen en ik vind ze,net als deze, ongelofelijk mooi. Steeds een perfecte stoffenkeuze! Op naar de 19 de!?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ms wel ja... die 19e zal er wel snel aankomen denk ik :) alhoewel ik graag eens wat nieuwe modelletjes wil uittesten.

   Verwijderen
 4. Mooi! Jij maakt die ondertussen met de ogen dicht wschl!?

  BeantwoordenVerwijderen