Totaal aantal pageviews

vrijdag 26 juni 2015

Van verjaardagscadeautjes tot cadeautjes voor de juf


Een paar weken geleden hadden wij een BBQ langs wederhelft's kant... nu moest het natuurlijk lukken dat één van de beste vriendinnetjes van ons meisje dan juist haar verjaardagsfeestje deed.  

Een lip van hier tot in Tokio... je kunt het u al voorstellen hé... want dat verjaardagsfeestje wou ze niet missen.

Gelukkig is ons meisje nog om te praten met haar te zeggen dat ze achteraf eens alleen met haar vriendinnetje mocht gaan spelen... vorige weekend was het zo ver ...

Natuurlijk wou ze ook nog een verjaardagscadeautje mee nemen.  Daar ze volgend schooljaar naar het 1e leerjaar gaan vond ik een pennenzak en appelzakje in Petit Pan stofje wel een leuk gedacht.

De pennenzak vulde ik op met stiften, een latje, gom, potlood en slijper en ik het appelzakje staken we natuurlijk een mooie groene appel, daar nog een leuke prinsessenboek bij en het cadeautje was af....U kan het natuurlijk wel raden, ons pop wou ook een mooie pennenzak, dus maakte ik haar snel nog eentje die bij haar appelzakje past.   

Ondertussen is het einde van het schooljaar in zicht en ging ik op zoek naar leuke juffencadeautjes (we legde dit jaar met de ouders ook samen voor een bloempje, maar iets extra mag ook hé)
  

2 driekhoeksverhoudingen voor de juffen van ons meisje uit het boek Zo Geknipt 2

Op het internet kwam ik een patroontje tegen van driehoekige pennenzakjes en ik vond ze zo tof  dat ik er 2 voor de juffen van een lieve collega haar kindjes maakte.


En jullie, wat maken, geven jullie voor de juf / meester?  Iets zelfgemaakt, gekocht... laat maar horen, ik ben alvast benieuwd :)


4 opmerkingen:

 1. Ooooh wat leuk, als ik al die cadeautjes zie wou ik dat ik ook een juf was ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik maakte ook een pennezak voor de meester. De ene juf kreeg ook zo een Clutch modelletje van elisanna. En de andere juf een tas van elisanna en een zonnenbrilhoes van by miekk. Waar vond je die driehoekige pennenzak? Heel leuk. Wil ik zeker zelf ook eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelf heb ik geen kindjes dus moeten er geen cadeautjes gefabriceerd worden, maar amai, ik heb al veel mooie cadeautjes zien passeren!
  Je kleurencombinaties voor de zakjes zijn geweldig, het plaatje klopt.

  BeantwoordenVerwijderen